U bent hier : Info > Disclaimer
Laatst aangepast op 27-11-2019
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

Gebruiksvoorwaarden en aansprakelijkheid

Aan de samenstelling van sintantonius.be wordt de grootste zorg besteed.  Vermits de doelgroep het basisonderwijs is, kan het niet de bedoeling zijn om alle onderwerpen volledig uit te spitten. Aan de gebruiker van deze site wordt uitdrukkelijk gevraagd rekening te houden met deze doelgroep.
De geboden informatie is een gedegen basis, maar kan geen bron zijn voor wetenschappelijk onderzoek. De auteur van deze website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (druk)-fouten en onvolledigheden en aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid.

De aangeboden foto's zijn en blijven eigendom van sintantonius.be en mogen niet gekopieerd worden of op andere internetsites vertoond worden.  
De aangeboden informatie wordt in sommige gevallen samengesteld door derden.
De auteur van sintantonius.be is bijgevolg niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie.
Geboden informatie vertolkt niet noodzakelijk de mening van sintantonius.be. Alle informatie wordt gelezen en kritisch bekeken. Sintantonius.be houdt het recht boodschappen van discriminerende, politieke of commerciële aard te verwijderen.  De auteur van zulke boodschappen wordt hiervan in kennis gesteld.

Via deze website wordt via hyperlinks toegang geboden tot internetsites die door derden worden onderhouden. De auteur van sint-antonius.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele problemen die optreden bij downloaden van aangeboden informatie of software. Vooraleer software te installeren vragen wij met aandrang de gebruiksvoorwaarden en de systeemvereisten aandachtig te lezen op de betreffende site.

Sintantonius.be wordt regelmatig gecontroleerd met anti-virus scanners. Sintantonius.be besteedt veel aandacht aan de keuze van de sites en gaat betrouwbaar geachte sites gebruiken in de hyperlinks zoals daar zijn: microsoft.com, openoffice.org, musti.be, rekenweb.nl... Door het gebruik van deze site verklaart de gebruiker zich akkoord met deze bepalingen.

De inhoud van sintantonius.be kan niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.  Indien u toch content wenst te gebruiken, gelieve contact op te nemen.

Indien u bemerkingen hebt bij deze site of de gebruiksbepalingen, gelieve deze te mailen naar directie.sintantonius@coltd.be .